Assessment_GroepsSelectie

Groeps Selectie Assessment

Eerste schifting - Keuzes kunnen maken binnen drie uur
Heeft u een grote respons op een openstaande vacature? Dan is Groeps Selectie Assessment hét middel om tot de meest geschikte kandidaat te komen. Wij beoordelen een groep van circa 10 kandidaten in maximaal drie uur. Het is een eerste, snelle, maar effectieve schifting.

Wanneer Groeps Selectie Assessment inzetten
Wanneer u met 10 kandidaten een eerste gesprek moet voeren kost u dat minimaal 1 uur per kandidaat. Voor 10 kandidaten dus 10 uur, dat is een investering in tijd van anderhalve dag. Een Groeps Selectie Assessment neemt maximaal 3 uur in beslag. Uw besparing in tijd: 7 uur.

Uw aanwezigheid tijdens het Assessment
Uniek voor u als opdrachtgever is dat u zelf bij het assessment aanwezig kunt zijn. Het voordeel is dat er geen communicatieverlies bij de terugkoppeling optreedt. U trekt zelf conclusies en we kunnen samen sparren over de beoogde kandidaat. Tevens biedt het de kandidaat een riante en unieke mogelijkheid om zich aan u te presenteren conform het vereiste niveau van de vacature.

Tweede schifting
Na de eerste schifting wordt veelal een Individueel Assessment van een halve dag of een dag doorgevoerd, waarbij nader op specifieke aspecten wordt ingegaan.

Kleurendiagnostiek
Een unieke kleurendiagnostiek maakt onlosmakelijk deel uit van deze tweede individuele schifting.

 

 

 

Banner_OnzeMensen

Banner_WatUZegtBentUzelf
HRM_Preeg_Balk