IndSelectieAssessment


Individueel Selectie Assessment

High potentials en talenten
Het aantrekken van High Potentials en getalenteerde medewerkers is niet eenvoudig. HRM B.V. biedt u een effectieve methode voor het vroegtijdig herkennen van deze talenten: het Individuele Selectie Assessment. U krijgt bij de selectie al te zien wat de toekomstige kwaliteiten zijn van een kandidaat.

Gedrag staat centraal
Bij Individueel Assessment staat het gedrag centraal. Eerst confronteren we de kandidaat met situaties uit de werkelijkheid. Dan beoordelen we hem of haar op basis van onze observering. Dit alles binnen 24 uur, zodat u snel en goed kunt oordelen over de geschiktheid van een kandidaat.

Uw aanwezigheid tijdens het assessment
Uniek voor u als opdrachtgever is dat uzelf bij het assessment aanwezig kunt zijn. Uw voordeel: er is geen communicatieverlies bij de terugkoppeling. Het biedt de kandidaat een unieke mogelijkheid om zich aan u te presenteren conform het vereiste niveau van de vacature.

Ons Talent: vooruitziende blik
De kracht en het Talent van HRM B.V. is dat wij een vooruitziende blik hebben. Wij kunnen voorspellen hoe iemand zich over één à twee jaar zal gaan manifesteren. Wij beschikken over ruim 25-jaar ervaring. Zowel onze decennia lang trouwe opdrachtgevers als nieuwe klanten delen deze aantoonbare ervaring.

Kleurendiagnostiek
Een kleurendiagnostiek maakt onlosmakelijk deel uit van het Assessment.

 

 

 

Banner_OnzeMensen

Banner_Talenten
HRM_Preeg_Balk