Assessment_OntwikkelAssessm

Ontwikkel Assessment

High Potentials en hun Talenten
Het aantrekken van High Potentials valt niet mee. Dus u wilt effectief omgaan met de beschikbare talenten binnen uw bedrijf. Hiervoor is het Ontwikkel Assessment bestemd. Dé methode voor het ontwikkelen, opleiden en coachen van medewerkers. Zie ook Talent Management.

Ons Talent: vooruitziende blik

De kracht en het Talent van HRM B.V. is dat wij een vooruitziende blik hebben. Wij kunnen voorspellen hoe iemand zich over één à twee jaar zal gaan manifesteren. Wij beschikken over een meer dan 25-jarige ervaring. Zowel onze decennia lang trouwe opdrachtgevers als nieuwe klanten delen deze aantoonbare ervaring.

Gedrag staat centraal
Bij Ontwikkel Assessment stelt HRM B.V. het gedrag centraal. Ten eerste confronteren we kandidaten met situaties uit de werkelijkheid. Daarna werken onze coaches aan de oorzaak van het getoonde gedrag, in plaats van de gevolgen te bestrijden. We gaan op zoek naar het antwoord waarom iemand in een bepaalde situatie zich anders gedraagt dan normaal.

Grote persoonlijke groei - zelf willen
Als die oorzaken bekend zijn wordt in korte tijd een grote persoonlijke groei gerealiseerd. De belangrijkste voorwaarde is dat deelnemers zelf willen veranderen. HRM B.V. werkt met kleurendiagnostiek, een methode waarbij kandidaten de uitkomst altijd accepteren.

Kleurendiagnostiek
Een kleurendiagnostiek maakt onlosmakelijk deel uit van dit Assessment.

 

 

 

Banner_OnzeMensen

Banner_Counseling
HRM_Preeg_Balk