Coaching_Executive

Executive Coaching

Persoonlijke ontwikkeling en veranderingsprocessen
U bent een Topmanager op executive niveau of u ambieert het. En u gaat met uzelf de uitdaging aan uzelf verder te ontwikkelen en te genieten van het initiëren en beheersen van veranderingsprocessen?

Uw persoonlijke sparringpartner
HRM B.V. biedt u een onafhankelijke en waar nodig confronterende gesprekspartner als het gaat om strategie, communicatie, bedrijfspolitiek en bedrijfscultuur. Wij zijn uw persoonlijke sparringpartner op het gebied van bestuur, management en commercie. Daarnaast zijn wij bekend met de vele vormen van levensbeschouwing en spiritualiteit en beschikken wij over de nodige levenservaring en zakelijk inzicht.

Wij halen u bewust uit uw comfortzone
Onze onafhankelijke coaches halen u bewust uit uw comfortzone zodat zaken die nu nog buiten uw comfortzone liggen in no-time binnen uw comfortzone vallen. Wij zijn dus geen coaches aan een touwtje.

Onze kenmerken
Wij zijn onconventioneel, oorspronkelijk, origineel en onafhankelijk. Onze werkwijze is transparant en duidelijk; u weet direct waar u aan toe bent.

Ons werkterrein
Ons werkterrein is zeer breed, zowel multinationals als middelgrote en kleine bedrijven behoren tot onze opdrachtgevers. Daarbij kunt u onze Executive Coaching zowel voor initiële zaken als voor structurele zaken inzetten.

HRM B.V.: THE EXECUTIVE COACH - FOR THE EXECUTIVE APPROACH

 
Banner_OnzeMensen

Banner_Talenten
HRM_Preeg_Balk