Coaching_Loopbaan

Loopbaan Coaching

Uw baan - uw passie
Droomt u van de ideale baan waarbij u elke dag met plezier naar uw werk gaat? Sterker nog waarbij u het gevoel heeft niet eens te werken, omdat het uw passie is? Onze Loopbaan Coaches gaan met u op zoek naar die carrière. Samen brengen we uw mogelijkheden en onmogelijkheden in kaart. Daarna volgt een gedegen analyse van uw capaciteiten en persoonlijkheid. Vervolgens stellen we een strategisch plan op zodat u stapsgewijs uw carrière realiseert.

Juiste verwachtingen
Het is bij Loopbaan Coaching essentieel dat u een juiste voorstelling van zaken maakt. Tijdens het coachingtraject schetsen we een beeld van uw verwachtingspatroon en uw ingeschatte potentiële capaciteiten.

Uw talenten en verborgen talenten
Daarnaast krijgt u een helder beeld van de werkelijk aanwezige capaciteiten, talenten en verborgen talenten. Dat nemen we als basis voor verdere opleiding, ontwikkeling en ontplooiing. Zie ook onder Talent Management.

Adequate Tests
Om persoonlijkheidskenmerken en gedragscomponenten vast te stellen maakt HRM B.V. gebruik van adequate testmethodes. Onze tests zijn ook van belang bij opleidingsadviezen en interne doorstroming. Daarbij hebben we vanzelfsprekend altijd oog voor de behoeften van ondernemingen en organisaties in relatie tot de inzetbaarheid van hun medewerkers.
Banner_OnzeMensen

Banner_TalentenHRM_Preeg_Balk