Coaching_Management

Management Coaching

Gaat u de uitdaging met uzelf aan
Gaat u de uitdaging met uzelf aan? Als u open staat voor verbetering en zoekt naar ontwikkeling ga dan een gesprek aan met onze Management Coaches. Zij beschikken over de nodige levens- en managementervaring. Daarnaast zijn ze bekend met de vele vormen van levensbeschouwing en spiritualiteit. Ons Coachingtraject geeft u inzicht in uw persoonlijke mogelijkheden. Samen verdiepen we ons in uw sterke en zwakke punten als manager en als mens.

Onafhankelijke gesprekspartner
HRM B.V. biedt u een onafhankelijke en waar nodig confronterende gesprekspartner als het gaat om communicatie, leiding geven en bedrijfscultuur. Wij zijn uw persoonlijke sparringpartner op het gebied van aansturing, management en commercie en bedrijfspolitiek.

Recht voor zijn raap
Wij staan bekend om onze directe en heldere communicatie. We nemen geen blad voor de mond en zeggen recht voor zijn raap wat wij constateren en denken. Onze werkwijze is transparant en duidelijk; u weet direct waar u aan toe bent.

Ons werkterrein
Ons werkterrein is zeer breed, zowel multinationals als middelgrote en kleine bedrijven behoren tot onze opdrachtgevers. Daarbij kunt u onze Management Coaching zowel voor initiële zaken inzetten als voor structurele kwesties.
Banner_OnzeMensen

Banner_OMTHRM_Preeg_Balk