MentalCoaching

Mental Coaching

Het juiste gevoel van eigenwaarde
Vandaag de dag wordt van managers en medewerkers een steeds grotere mentale inspanning verwacht. Het verkeerd inschatten van uw eigen capaciteiten en te hoge verwachtingen leiden vaak tot mentale overbelasting. Individuele Mental Coaching zorgt voor herstel van de balans van het gevoel van eigenwaarde in uw werk én uw privéleven. Na deze korte en intense periode zit u op de juiste golflengte met uzelf.

Presteren onder druk - De mentale factor
Presteren is één ding, maar presteren onder druk is in deze snel veranderende maatschappij iets heel anders. De mentale factor is daarbij van doorslaggevend belang.

Prepare - To be there
Bereidt u voor om er te staan op alle momenten die er toe doen. Wij leren u zich professioneel voor te bereiden op alle situaties.

Grenzen verleggen en buiten de kaders treden
Centraal in onze Mental Coaching staat het verleggen van uw grenzen en buiten uw kaders treden. Daarnaast bent u in staat uzelf te motiveren en veranderingen te beheersen. Wij leren u te anticiperen op uw keuzes in de toekomst.

Mentale weerbaarheid
In de training werken wij met u aan uw mentale weerbaarheid. U laat zich door niets en niemand meer van uw stuk brengen.

HRM B.V.: THE MENTAL COACH - FOR THE PROFESSIONAL APPROACH

 Banner_OnzeMensen

Banner_MindpowerHRM_Preeg_Balk