Consultancy_Executive

Executive Consultancy

Senior Executive Sparringpartners
De executive consultants van HRM B.V. zijn uw persoonlijke sparringpartners op het gebied van bestuur, commercie en bedrijfspolitiek en beïnvloedingsprocessen.

Wat heeft HRM B.V. u te bieden
Wij hebben meer dan 25-jarige ervaring in het bedrijfsleven en zijn bekend met de vele vormen van levensbeschouwing en spiritualiteit. Wij bieden een scherp inzicht in uw persoonlijke mogelijkheden. Wij hebben het talent bijzondere verbanden te leggen. De senioriteit en levenservaring van onze consultants vormen een ideaal klankbord.

Wij zijn geen ja-knikkers
Wij zijn uw onafhankelijke, onconventionele, oorspronkelijke en waar nodig confronterende gesprekspartners. Wij staan niet bepaald bekend als ja-knikkers. We zeggen u gewoon waar het op staat.

Ervaring en know - how
Onze Executive Consultancy is gebaseerd op een eigen visie en concept. Deze hebben we ontwikkeld door jarenlange praktijkgerichte ervaring en professionele know-how. Een belangrijk kenmerk van ons concept is dat wij geen enkele optie uitsluiten. Wij gaan ervan uit dat een neutrale uitgangspositie onbevooroordeeld en juist handelen bevorderd.

Doelgroep: Topmanagement
Executive Consultancy is bestemd voor het Topmanagement van multinationals, grote, middelgrote, kleine en familie-bedrijven.

HRM B.V. THE EXECUTIVE CONSULT - FOR THE EXECUTIVE RESULT

 

 

 

Banner_ExectutiveLifetimeAchievement

Banner_Talenten

 HRM_Preeg_Balk