ManagmConsultancy

Management Consultancy

Transparant en duidelijk
De Management Consultants van HRM B.V. zijn uw persoonlijke sparringpartners op het gebied van bestuur, commercie en bedrijfspolitiek. Wij praten niemand naar de mond. Wij communiceren op een heldere wijze wat wij constateren en vinden. Die manier van werken is transparant en duidelijk; u weet direct waar u aan toe bent.

Praktijkgerichte ervaring en professionele know - how
HRM B.V. analyseert voor u de concrete mogelijkheden, ontwikkelingen en bedreigingen. Wij beschikken over een meer dan 25 jarige praktijkgerichte ervaring en professionele know-how, alsmede over inzicht in levensbeschouwing en spiritualiteit.

Kenmerken management consultancy concept
Belangrijke kenmerken van ons concept is dat wij geen enkele optie uitsluiten, over een zeer brede scope beschikken en bijzondere verbanden weten te leggen. Daarnaast stellen wij dat een neutrale uitgangspositie onbevooroordeeld en juist handelen bevorderd.

Voor wie bestemd
Management Consultancy is bestemd voor het Management, Leden van Managementteams en Managers op elk niveau. Management Consultancy is geschikt voor zowel initiële als structurele kwesties.

Ons werkterrein
Ons werkterrein is bijzonder breed: zowel multinationals als grote, middelgrote, kleine bedrijven en familiebedrijven behoren tot de opdrachtgevers.

 Banner_OnzeMensen

Banner_OMT
HRM_Preeg_Balk