Counseling_Individueel

Individuele Counseling

Diepgaand intensief
Heeft u last van kwesties die telkens terugkomen? Of vertoont u de eerste tekenen van een burn-out? Of wilt u inzicht krijgen in uw gedragingen of blokkades opheffen? Individuele Counseling is een diepgaande methode om inzicht te krijgen in uw situatie.

Achtergrond en opvoeding
Gedurende intensieve sessies nemen we uw problemen onder de loep. We kijken op een adequate manier naar uw achtergrond en opvoeding. Samen gaan we op zoek naar voor u realistische oplossingen. We gaan werken aan uw motivatiedoelen. Zodat u beter in uw werk en in het leven komt te staan.

Mentale weerbaarheid
Deze zeer persoonlijke counseling lijkt op coaching maar omvat aanzienlijk meer. Bij Individuele Counseling ligt de nadruk op de persoonlijke achtergrond en privéomstandigheden. Dit betreft bijvoorbeeld veranderingen in uw leven, uw mentale weerbaarheid en levens-beschouwelijke zaken.

Functioneer goed en adequaat
Counseling zorgt ervoor dat u blokkades opheft, problemen oplost, geen last meer heeft van in het verleden voorgevallen situaties en dat u als gevolg hiervan blijvend in harmonie met uzelf en uw omgeving functioneert en adequaat reageert.

Individuele Couseling
Individuele Counseling is 1 op 1 maatwerk.

 
Banner_OnzeMensen

Banner_Talenten
HRM_Preeg_Balk