Schuldgevoel naar werkgever
Wie een bore-out heeft, kampt met een extra probleem. Het levert een bepaald schuldgevoel op naar hun werkgever, omdat ze wel elke maand hun salaris krijgen, maar ze doen in hun beleving er niks voor. Een tweede probleem is dat ze in de huidige economisch mindere tijd niet zomaar een andere baan zullen krijgen, en of die dan wel de uitdaging en positieve motivatie zal opleveren is ook nog maar de vraag. En ook een baan voor beperkte tijd maakt iemand niet bepaald zekerder.

Hoe langer de verveling duurt, hoe moeilijker het is zichzelf weer aan de praat te krijgen. Daarom is het nodig, zodra men zich van de eerste verschijnselen bewust is, of door anderen ervan bewust wordt gemaakt, te handelen om er van af te komen.

Opsporen gebrek aan motivatie
Het is essentieel om de werkelijke oorzaak en het gebrek aan motivatie op te sporen. Pas dan kan een bore-out succesvol worden aangepakt. Ook hier geldt dat de specialisten van HRM B.V. een unieke methode hebben ontwikkeld om deze weg te werken en een mogelijke tweede bore-out te voorkomen.

HRM_Button_TerugBanner_OnzeMensen

Trainingen

HRM_Preeg_Balk