Burn-out. Opgebrand.

EENS MAAR NOOIT WEER

Een snelle en soepele re-integratie
Een belangrijke vorm van dienstverlening van HRM B.V. betreft burn-out. Zowel preventief als wanneer medewerkers al in een burn-out zitten. Voor organisaties, bedrijven of ondernemingen die te maken krijgen met daadwerkelijke burn-out situaties in welke vorm en mate dan ook, kunnen wij, door middel van counseling en coaching, een snelle en soepele re-integratie realiseren.

Unieke methode
Onze kracht is dat wij een unieke methode hebben ontwikkeld om, in een beperkt aantal dagen, circa 4 tot 7 dagen, uiteraard afhankelijk van de gegeven omstandigheden en achtergronden, een blijvend positieve omslag weten te realiseren bij de betrokkene, zelfs zodanig dat een eventuele tweede burn-out niet meer komt.

Gewoon blijven doorwerken
Het grote voordeel voor zowel de organisatie als de betrokkene zelf is dat deze gedurende het coaching traject gewoon door blijft werken en zelfs niet op therapeutische basis langzaam aan in het arbeidsproces hoeft te groeien. Er is in dat geval dan weer sprake van de juiste mate van gevoel voor eigenwaarde, er is geen chaos meer in het hoofd, de betrokkene kan weer prioriteiten stellen, is mentaal weerbaar en assertief, dus is dan weer met zichzelf in balans, zit met andere woorden weer met zichzelf op de juiste golflengte.

Professioneel functioneren
Het sterke voordeel voor u als organisatie is dat u weer zo snel mogelijk kunt beschikken over een goed gemotiveerde medewerker die weer professioneel kan functioneren.

 Banner_OnzeMensen

Coaching


HRM_Preeg_Balk