Presteren onder druk.

GEEN KWESTIE VAN GELUK

Presteren is één ding, maar presteren onder druk is in deze snel veranderende maatschappij iets heel anders. De mentale factor is daarbij van doorslaggevend belang.

Het juiste gevoel van eigenwaarde
Vandaag de dag wordt van managers en medewerkers een steeds grotere mentale inspanning verwacht. Het verkeerd inschatten van uw eigen capaciteiten en/of te hoge verwachtingen leiden vaak tot mentale overbelasting. Individuele Mental Coaching zorgt voor herstel van de balans van het gevoel van eigenwaarde in uw werk én uw privéleven. Na een korte en intense periode zit u op de juiste golflengte met uzelf.

Prepare - To be there
Bereidt u voor om er te staan op alle momenten die er toe doen. Wij leren u zich professioneel voor te bereiden op alle situaties. Uzelf te zijn in plaats van angstig en nerveus in situaties te belanden, die u "normaal gesproken" makkelijk het hoofd weet te bieden. Niet bang zijn om out-of-the box te denken, grenzen te verleggen en buiten de kaders te treden. Angst leidt tot black-outs, het net even niet meer weten. Angst wordt zo een self fullfilling prophecy. U kunt voor hetzelfde geld een self fullfilling prophecy regelen om onder druk alles onder controle te hebben. Aan u de keus.

Mental Coaching
Centraal in onze Mental Coaching staat het blindelings durven afgaan op uw eigen intuïtie. Daarnaast bent u in staat uzelf te motiveren en veranderingen te beheersen. Wij leren u te anticiperen op uw keuzes in de toekomst. Prepare - to be there. U laat zich door niets en niemand meer verrassen, neen, u neemt zelf het heft in eigen handen. Mentale weerbaarheid U laat zich door niets en niemand meer van uw stuk brengen.

HRM B.V.: THE MENTAL COACH - FOR THE PROFESSIONAL APPROACH
Banner_OnzeMensen

CoachingHRM_Preeg_Balk