Speed_Coaching

Speed Coaching.

SNEL TOT DE KERN

Individuele Speed Coaching
Individuele Speed Coaching is het voeren van een coaching gesprek in een tijdsbestek van 1 uur. Het belangrijkste aspect van het begrip speed is dat het snel inzetbaar is voor mensen en organisaties en dat het gesprek een tijdsbestek heeft van 1 uur.

De methode
De methode die wij hanteren leidt er toe dat wij binnen een uur, via gerichte vragen, direct de oorzaak van problemen en situaties kunnen opsporen en wegnemen. Vervolgens reiken we pragmatische oplossingen en handvatten aan om direct de noodzakelijke / gewenste veranderingen door te voeren.

Dealen en direct de knop omdraaien
We leren de medewerker te dealen met de problemen wat neerkomt op 'niet tolereren' maar 'accepteren'. Het voordeel hiervan is dat men zich niet meer bezig hoeft te houden met de gevolgen van gedrag, omdat de oorzaak is weggenomen, waardoor een snelle omslag voor iedereen mogelijk is. Anders gezegd: we kunnen mensen leren bij zichzelf direct de knop om te draaien.

Het effect van Speed Coaching
Speed Coaching bevordert de motivatie van mensen, stimuleert ambitie en optimaliseert de beschikbare talenten van mensen. Tevens is het is een effectief middel om sluimerende privé- en zakelijke problemen niet te laten leiden tot onnodig ziekteverzuim, omdat zaken in een vroegtijdig stadium zichtbaar worden.

Speed Team Coaching
Speed Team Coaching voeren we door voor een groepsgrootte van maximaal 6 medewerkers in een tijdsbestek van 3 uur.

 


ExectutiveLifetimeAchievement

Counseling

Coaching


HRM_Preeg_Balk