tekstcaroussel_kolom_lang3

Human Resources Management B.V.

HRM B.V. is een team van professionals en sparringpartners op het gebied van human resources management en management consultancy. Wij richten ons op het optimaliseren van de doeltreffendheid van u en uw organisatie met als uitgangspunt: het inschatten van talenten en potenties, oorzaak en gevolg van gedrag en positief beïnvloeden en managen van mensen.

Oorzaak en gedrag
We werken aan het opsporen van de oorzaak van gedrag in plaats van het bestrijden van de gevolgen ervan. Het is van essentieel belang om te weten waarom u op een bepaald moment of bij een bepaalde persoon uzelf anders gedraagt en communiceert dan normaal het geval is.

Onbewust gedrag, grote impact
Dit gedrag komt veelal voort uit ervaringen die onbewust in uw leven een grote impact op u hebben gehad en in bepaalde omstandigheden manifest worden, met als gevolg dat daardoor uw persoonlijke doeltreffendheid sterk afneemt.

Concept en visie HRM B.V.
Wij bieden op het gebied van human resources management
resultaatgericht maatwerk in coaching, counseling, selectie,
assessment, trainingen, open trainingen, organisatie- en talentopstellingen, talent management en executive consultancy.

De toegevoegde waarde voor uw organisatie
Wij kunnen van toegevoegde waarde zijn voor uw totale training-, coaching en counseling traject, maar sluiten 'on-top-off' naadloos aan op bestaande opleidingsconcepten.

WIJ GAAN VOOR Ù, SAMEN MÈT U.