Erik_Ogen

Erik Vermij

Partner HRM B.V.
Na eerst 15 jaar lang ervaring te hebben opgedaan bij 3 grote organisaties als enerzijds trainer/coach en anderzijds de unieke combinatie als Producent/Regisseur, ben ik nu al bijna 20 jaar als zelfstandig ondernemer in deze beide vakgebieden actief.

Mijn persoonlijke credo is: NIETS IS ONMOGELIJK ALS JE ER MAAR ZELF IN GELOOFT.

Wat is er nou leuker dan netwerken en je energie verbinden aan mensen en ideeën die complementair zijn aan jouw kennis en vaardigheden om zo samen tot verrassende nieuwe ervaringen en resultaten te komen. De laatste 4 jaar is daar bij mij een bevlogenheid voor de Zorg bijgekomen met het bouwen van een tweetal organisaties en een adviesfunctie in de Nederlandse Gezondheidszorg. Wat mij het meest verrast heeft, is het feit dat alles wat ik tegenwoordig doe zo veel raakvlakken met-, en onderlinge versterking van elkaar heeft.

Als je open staat voor anderen en anders durft te denken, bereik je zoveel meer dan alleen op rijdende treinen te willen springen of veilig in de coupé van het leven te blijven zitten. Bovendien maakt het je leven rijker, mooier en oneindig veel interessanter.

In trainings- en coaching sessies is dat ook wat ik iedereen meegeef. Durf de dingen eens 'anders' te doen, want als je doet wat je altijd al deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg.