TalentManagement

Stille talenten

Ontdek de talenten en de verborgen talenten
Ontdek de talenten en de verborgen talenten van de medewerkers die al lang in uw organisatie werken. Bedrijven zijn geneigd veel aandacht, energie en geld te investeren aan nieuwe talentvolle medewerkers, vaak " High Potentials " genoemd.

Verassende resultaten
Ons concept van Talent Management houdt in dat wij op verzoek van bedrijven de talenten en verborgen talenten van deze doelgroep zichtbaar weten te maken. Het levert veelal zeer verrassende resultaten op. Niet alleen voor de organisatie, maar met name voor de medewerkers zelf. Ze zijn vaak blij verrast dat ze over bijzondere mogelijkheden beschikken.

Stille Talenten
Stille Talenten zijn medewerkers die zelf weten dat ze over bepaalde Talenten beschikken, maar dat niet aan de grote klok hangen. Hun bescheidenheid siert hen, maar het levert noch voor het bedrijf, noch voor henzelf voldoende op. Ons Talent Management concept zorgt ervoor dat deze Talenten zichtbaar worden en in het juiste perspectief worden geplaatst.

Schreeuwende talenten
Schreeuwende Talenten zijn talenten die zelf weten dat ze over talenten beschikken en daar zo overtuigd van zijn dat ze het aan iedereen willen laten horen die in de buurt komt. Ze schreeuwen het letterlijk van de daken. Sterker nog, ze eisen de aandacht, energie en het geld op, omdat ze vinden dat ze daar recht op hebben. Deze doelgroep moet op een aparte manier benaderd worden.

 

 

 

Banner_OnzeMensen

Banner_WatUZegtBentUzelf

 

 

HRM_Preeg_Balk