Trainingen_Jobaudition

Job Audition

Schitteren op het juiste moment  Prepare - to be there
Wilt u de job van uw dromen binnenhalen? Solliciteert u al jaren en haalt u het altijd net niet? Na onze Job Audition overtuigt u sollicitatiecommissies met uw talent, uitstraling en passie. HRM B.V houdt zich al ruim 25 jaar professioneel bezig met selectie en assessment. Wij kennen de fijne kneepjes van het vak en weten waarop u wordt beoordeeld. Net als bij een auditie moet u excelleren op het cruciale moment. Er komt geen tweede kans. Job Audition bereidt u voor om te schitteren op het juiste moment.

Mentale weerbaarheid
In deze eendaagse training leggen we het accent op uw TOTAL PERFORMANCE; uw talent, uitstraling, drive en passie,  'onbelangrijke' details die voor het bedrijf de doorslag geven, de do's en dont's op het gebied van kleding en omgangsvormen. U wordt een sollicitant die adequaat omgaat met tegenwerpingen en die de dialoog aangaat in plaats van discussie en een proactieve houding uitstraalt met kennis van zaken. U zult zelfvertrouwen en plezier uitstralen.

Waar en wanneer
Job Audition is geschikt voor zowel individuen als voor groepen. De Job Audition voor groepen bestaat uit minimaal 20 en maximaal 50 deelnemers per training.

 

 

Job Audition is voor u belangrijk wanneer u

* een andere baan wilt


* tweede wordt bij sollicitaties


* de volgende stap in uw carrière wilt
nemen


* voor de eerste keer gaat solliciteren


* lang geleden hebt gesolliciteerd


 

 

HRM_Preeg_Balk