Trainingen_NietDurvenTochDoen

Niet durven, toch doen

De basis om iets niet te durven doen is angst. Bijvoorbeeld de angst om beslissingen te nemen, relaties aan te gaan, auto te rijden, spreken voor groepen mensen, iemand op te bellen, neen te zeggen, alleen te zijn, niet aardig gevonden te worden en de rest van de voorbeelden kunt u zelf invullen vanuit uw eigen ervaringen.

De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest
De training leert u te vermijden dat het volgende gezegde ook voor u geldt: De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest. Wanneer u elke dag bang bent dat u iets negatiefs zal overkomen zult u geen plezier aan die dag beleven. Waarom doet u zichzelf dat aan?

Angsten
Angsten werken over het algemeen verlammend en roepen gevoelens van onzekerheid op. Sterker nog, we kunnen stellen dat waar je bang voor bent, juist gaat gebeuren. Dit is een selffulfilling prophecy. U bestelt dit gewoon als het ware. Energie volgt de aandacht van uw gedachten. Zowel positief als negatief.

Positieve mindset
De training leert u angstgevoelens te herkennen, te accepteren en er mee om te gaan om vervolgens toch die dingen daadwerkelijk te doen die we graag zouden willen. Wij leren u om angsten om te buigen in een positieve mindset.

Inschrijven

2 x 1 daagse training NIET DURVEN, TOCH DOEN

Startgarantie
Bij minimaal 5 deelnemers en maximaal 10 deelnemers per groep.

Aanvang 09.00 uur
Einde 16.30 uur.


Kosten
€ 1.400,00 exclusief B.T.W. per deelnemer en inclusief verblijfkosten.

 


NIET DURVEN, TOCH DOEN

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie
NIET DURVEN, TOCH DOEN

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie