Trainingen_PlanUzelf

Plan uzelf

In deze training leren wij u beter te plannen. We hebben allemaal 60 seconden per minuut, 60 minuten per uur en 24 uur per dag. De tijd is voor iedereen gelijk verdeeld. Die tijd laat zich niet managen, wel de indeling en invulling hiervan.

Mindset, discipline en daadkracht
Vaak maakt u afspraken met anderen die u zoveel mogelijk nakomt, maar de afspraken met uzelf willen er nog wel eens bij inschieten. Het gevolg kan zijn dat u bezig bent van 's morgens vijf uur tot 's avonds elf uur. Met de juiste mindset, discipline en daadkracht is het voor u mogelijk om uw afspraken met uzelf zodanig te plannen, dat u ze ook daadwerkelijk in alle rust kunt nakomen.

Neen zeggen
Een belangrijk onderdeel van deze training is het leren neen zeggen tegen een inbreuk op uw agenda. Het is uw taak om de afspraken met uzelf na te komen en niet de problemen van anderen over te nemen.

Problemen laten waar problemen horen.
Een van de grootste uitdagingen van timemanagement is het beheren van uw eigen agenda. Wij leren u adequaat te plannen en daarbij niet de problemen van anderen in uw agenda te verwerken. U bent in staat, zonder schuldgevoel, dagdelen in uw agenda vrij te plannen voor zaken die anders blijven liggen.Inschrijven

1 X 1 DAAGSE TRAINING PLAN UZELF

Startgarantie
Bij minimaal 5 deelnemers en maximaal 10 deelnemers per groep.

Aanvang 09.00 uur
Einde
16.30 uur.


Kosten
€ 700,00 exclusief B.T.W. per deelnemer en inclusief verblijfkosten.

 


PLAN UZELF

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019. Schrijf in


PLAN UZELF

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019. Schrijf in