Trainingen_TotalPerformance

Total Performance

In onze Total Performance training leert u om in alle situaties er te staan, waarbij een sterk accent gelegd wordt op uw talenten, uitstraling, kleding, omgangsvormen, drive, passie en bovenal uw voorbereiding.

Voorbereiding is 90% van het succes
In de voorbereiding is uw mindset van groot belang. Uw zichtbare mentale weerbaarheid maakt het onderscheid in hoe u overkomt. Er wordt veel te makkelijk gedacht in de trend van dat doen we wel even. U moet er staan op het cruciale moment. Dus bereid u voor om er te staan.

Deze filosofie is samengevat in onze pay-off: PREPARE - TO BE THERE

Het cruciale moment
U moet er wel wat voor doen om er krachtig te staan op het moment suprème. Vooral durven doen. Bij de presentatie van uzelf en uw bedrijf, moet u op het cruciale moment laten zien wat u in huis heeft. In uw ogen onbelangrijke details zijn voor anderen vaak doorslaggevend. En u zult het nooit te weten komen, omdat niemand zich geroepen voelt u aan te geven waarom het u niet lukt. Maar wij vertellen het u wel.

Feedback
Wij geven u feedback in de training over hoe u overkomt en op welke wijze u dit doeltreffender en succesvoller kunt doen. Prepare - to be there en schrijf u in.

Inschrijven

1 x 1 daagse training Total PERFORMANCE

Startgarantie
Bij minimaal 5 deelnemers en maximaal 10 deelnemers per groep.

Aanvang 09.00 uur
Einde
16.30 uur.


Kosten
€ 700,00 exclusief B.T.W. per deelnemer en inclusief verblijfkosten.

 


TOTAL PERFORMANCE

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie
TOTAL PERFORMANCE

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie