Trainingen_Verkopen

Verkopen, gewoon doen

Commerciële mensen hebben sterk de neiging om achter hun bureau te blijven zitten en de administratie te verzorgen om vooral niet te hoeven gaan verkopen. Of het waar is of niet doet niet ter zake, maar dat is wel het algemene gevoel van menige salesmanager. In de praktijk blijkt dat veel commerciële medewerkers bang zijn om te verkopen en deals te sluiten. Vanuit deze angst worden ze passief in het verkoopproces.

Verkoopaantallen realiseren
In de training leren wij u hoe deze creativiteit, die gebruikt wordt om zich te verontschuldigen waarom de doelstellingen niet worden gehaald, omgezet kan worden om verkoopdoelstellingen wel te realiseren.

Niet praten, maar poetsen
Wij gaan uit van het bekende gezegde in Nederland: "Niet praten, maar poetsen". Dus verkopen, gewoon doen. Verkopen is leuk als u weet hoe u dat aan moet pakken. Wanneer u resultaat gaat zien van uw inspanningen, wordt verkopen leuker en dat gaat u uitstralen. Hierdoor wordt de gunfactor groter en is de prijs van minder doorslaggevend belang.

Inschrijven, gewoon doen
Wij geven u praktische handvatten om te verkopen en daarmee uw commerciële slagkracht te vergroten. Wanneer u deze filosofie aan uzelf verkocht heeft zien wij uw inschrijving graag tegemoet.

Klik hier voor het programma

HRM_Button_LeesVerder

&

Inschrijven

2 x 1 daagse training Verkopen, gewoon doen

Startgarantie
Bij minimaal 5 deelnemers en maximaal 10 deelnemers per groep.

Aanvang 09.00 uur
Einde
16.30 uur.


Kosten
€ 1.400,00 exclusief B.T.W. per deelnemer en inclusief verblijfkosten.

 


VERKOPEN, GEWOON DOEN

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie
VERKOPEN, GEWOON DOEN

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie